Rubrika: Fit vařečka

  Rizoto

Stupeň obtížnosti přípravy: Pokročilý

Doba přípravy: 25 - 30 minut

Recept jsme trochu upravili, tak aby byl co nejvíce praktický a aby se Rizoto dalo rychle připravit (místo kečupu a rajčat můžete použít lečo).

Složení

Vepřové maso, cibule, kečup, rajčata, rýže, sůl a pepř.

Pracovní postup

1. Nejprve si nakrájíte oloupanou cibuli na drobné kostičky.

2. Osmažíte cibuli na předem rozehřátém tuku.

3. Nakrájíte si vepřové maso na velmi drobné kousky (velikost dle chuti).

4. Maso vložíte k osmažené cibuli, osolíte jej a opepříte, chvíli necháte smažit.

6. Nakrájíte rajčata a vložíte je do hrnce. Přidáte trochu kečupu.

7. Dále nasypete předem propláchnutou rýži přímo do směsi a zalijete vodou.

8. Vepřové maso a rýži dusíte doměkka.

9. Hotový pokrm servírujete jako samostatný chod, či jako přílohu k masu.

 

 

2018 © Vseokulturistice.cz – Všechna práva vyhrazena.